sâmbătă, 20 iulie 2019

Site-uri recomandate de cărți gratuite

site-ursitesite-urSite-uri recomandate  de cărți gratteci unde puteți găsi și descărca cărți în limr

   Dacă ai o carte electronică, cum să convertești cărți din PDF în mobi, pentru a le descărca?










    Vă recomand un site cu ajutorul căruia veți fi la curent cu noile publicații. Dacă vă plac romanele de aventură, fantasy, de dragoste, într-un cuvânt literatura de calitate, vă invit să intrați pe site-ul MsBook. E o deosebită oportunitate de a descărca sau a citi onl cele mai recente cărți.







   Dacă  ai timp liber și vrei să citești, profită de minunata librărie de cărți digitale disponibile gratis și clasificate în funcție de categorii: ficțiune, non-ficțiune, dezvoltare personală, literatură universală, literatură  română, etc. 

Accesează link-ul https://101books.club/  



https://101books.club/carte/descarca-elif-shafak-cele-patruzeci-de-legi-ale-iubirii-pdf







   Ai nevoie de cărți electronice gratis și legal?

   Ebooks: EPUB, MOBI, PDF - clasicii literaturii universale și române - și nu numai - la dispozitia ta pe net, online sau la download...

https://cartibunegratis.blogspot.com/





   Pe https://www.bestseller.md/  există o librărie digitală, puteți procura cărți pentru a le descărca, dar există și cărți gratuite, de aceea sfatul meu este să  accesați link-ul înserat pentru a explora posibilitățile acestui site.




   În cazul în care nu găsiți cartea de care aveți nevoie, ați putea să descărcați lectura audio a acesteia. 
   Site-ul https://lectura-audio.blogspot.com/ oferă această oportunitate.







   Site-ul https://biblior.net/ conține cărți în limba română, e util elevilor, deoarece volumele sunt integrale. Cărțile sunt citite direct de pe site, neputând fi descărcate în calculator.


-uri unde puteți găsi și descărca cărți în limba rommmmânsite-urhttps://1cartepesaptamana.ro/carti-de-citit-online-si-gratuite/i

 

 și descărca cărți în limba românăa românăă

   Un proiect lansat în 2013 a avut drept scop ca elevii din România să aibă acces gratuit la cărțile de care au nevoie direct de pe telefon sau tabletă.







   Link-ul respectiv este pentru cei care doresc  să-și descarce cărți pentru Kindle. Aici veți găsi biblioteca Mobi pentru Kindle. În partea dreaptă a paginii, care apare după ce accesați link-ul, veți descoperi la rubrica DOWNLOAD OPTIONS, MOBI, o listă de cărți pe care le puteți descărca.






Un website unde vei găsi peste 300 de carti audio. Majoritatea sunt cărţi de literatură şi de limbi străine.

http://lectura-audio.blogspot.com/




    O bibliotecă cu carti audio  foarte cunoscute şi bune pentru a le asculta în weekend sau în perioadele mai relaxante.






    Zeci de cărţi audio de la zeci de autori foarte cunoscuţi pe care le poţi asculta oricând. Atenţie la website! Pare a fi în construcţie, însă poţi descărca cărţile oricând doreşti.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandare de carte

Recomandare de carte  Tatiana Țîbuleac „Vara în care mama a avut ochii verzi”     Ar fi trebuit să-mi scriu impresiile imed...